Oma kuljetuskalustomme

Toimintamme ja logistiikan joustavuus on taattu kun kaikki raskaimmatkin koneemme kulkee ripeästi paikasta toiseen omalla kalustolla. Neliakselinen Volvo FH 540 on varustettu kauko-ohjatulla palfinger PK 27002 SH nosturilla ja koukkulavalaitteilla. Nosturi antaa erinomaisen joustavuuden ja mahdollisuudet erilaisissa kuormauksissa ja lastauksissa. Lisäksi sitä pystyy hyödyntämään loistavasti projekteissamme. Volvon perässä kulkee lisäksi neliakselinen 12m Humbaur lavetti jolloin koko yhdistelmän maksimi kuljetuskapasiteetti on 15 + 28t. Lavetti on varustettu vahvoilla hydraulisesti toimivilla ajorampeilla, joten lastaus on helppoa ja vaivatonta.

Omien koneiden ja kalustomme lisäksi ajamme kaikkea kuljetuskalustollemme sopivaa rahtia Suomen rajojen sisäpuolella. Ulkopuolinen rahti on luvanvaraista ja tätä varten yrityksellämme on Liikenne- ja viestintäviraston myöntämä liikennelupa N:o TY-737947,  joka mahdollistaa rahtiliikenteen koko EU:n alueella.

Asennustiimin arvot

Luottamus

Tehdään se mitä luvataan – aikataulussa.

Taito

Työt tehdään taidokkaasti, tehokkaasti ja laadukkaasti.

Asenne

Asenne ratkaisee onnistumisen.

Ota yhteyttä!

Täytä ohessa oleva lomake niin saame tietää millaista hallia, toimitilaa tai rakennusta suunnittelette. Asiantuntijamme ottavat tämän jälkeen yhteyttä mahdollisimman nopeasti teihin.

Voit myös puhelimitse tai sähköpostilla olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.

 

Operatiivinen johtaja

Aapo Saarimaa

Puh. 040 7720880

e-mail  aapo.saarimaa(at)asennustiimi.fi

 

 

  • Valitse numero väliltä 10 - 80.
  • Lisätietoja rakennushankkeesta