Erikoishallit

Teräsrunkoiset PVC-katteiset hallit taipuvat moneen käyttöön, varsinkin meidän käsissämme. Meidän ammattilaisemme ovat muotoilleet tällaisesta ratkaisusta rodeo areenan Floridaan, missä cowboyt ympäri Amerikkaa voivat esitellä ratsastustaitojaan kansalle. Vuonna 2006 rakensimme Agrograinille valtavan pallomaisen viljavaraston Unkariin, mikä auttaa heitä varastoimaan viljaa kustannustehokkaasti. Kaspianmeren tekosaarille Kazakstanissa olemme rakentaneet useampia halleja Drillmecille ja Saipemille. Hallit  suojaa heidän öljynporausbisnekseen kuuluvaa kalustoa. Nokia Renkaille rakensimme 672 metriä pitkän tuotekehitys- ja testiratahallin Ivaloon.

Erikoishallien asennuksien lisäksi meille on arkipäivää toimia erikoisen haastavissa oloissa. Välillä rakennamme hallin hyytävän kylmän jäätikön kupeeseen tai polttavan kuuman autiomaan läheisyyteen. Joskus tuuliolosuhteet ovat niin haastavat, että muut siirtyvät takavasemmalle meidän karpaasien pakatessa matkalaukkuja.

Jos aikeissasi on haastava halliprojekti haastavissa olosuhteissa, varmista projektin onnistuminen valitsemalla Asennustiimi rakentajaksi.

Viljavarasto

Agrograin, Unkari

Malmivarasto

RBL, Guinea

Malmivarasto

RBL, Guinea

Varastokatos

Fennosteel, Parkano

Tuotekehittely- ja testiratahalli

Nokian Renkaat, Ivalo

Tuotekehittely- ja testiratahalli

Nokia Renkaat, Ivalo

Öljynporaus, tuotantohalli

Saipem, Kazakshtan

Rodeo Areena

Florida, USA

Öljynporaus, tuotantohalli

Drillmec, Kazakshtan

Asennustiimin arvot

Luottamus

Tehdään se mitä luvataan – aikataulussa.

Taito

Työt tehdään taidokkaasti, tehokkaasti ja laadukkaasti.

Asenne

Asenne ratkaisee onnistumisen.

Ota yhteyttä!

Täytä ohessa oleva lomake niin saame tietää millaista hallia, toimitilaa tai rakennusta suunnittelette. Asiantuntijamme ottavat tämän jälkeen yhteyttä mahdollisimman nopeasti teihin.

Voit myös puhelimitse tai sähköpostilla olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.

 

Operatiivinen johtaja

Aapo Saarimaa

Puh. 040 7720880

e-mail  aapo.saarimaa(at)asennustiimi.fi

 

 

  • Valitse numero väliltä 10 - 80.
  • Lisätietoja rakennushankkeesta