LONGHOUSE -
Toimitilan tai hallin hankinta
avaimet käteen
toimituksena

Toteutamme toimitilan tai hallin rakennusprojektin juuri jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan kokonaisurakkana avaimet käteen menetelmällä. Meiltä saat kaiken aina rakennuslupaa varten tarvittavasta arkkitehtisuunnittelusta sekä rakennesuunnittelun ja sähkö- ja LVI suunnittelun. Myös KVR urakkana voimme toteuttaa projektisi, jolloin vastaamme koko projektista ihan alusta, arkkitehti suunnittelun jälkeen rakennusluvan hakemisesta kohteen luovutukseen saakka. Pitkä kokemus käytännön asennus- ja rakennustöistä, projektien johdosta ja kaikesta rakentamiseen liittyvästä organisoinnista takaa, että osaamme varmasti auttaa löytämään juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan toimitila-, tai halliratkaisun, oli se sitten kiinteää ja järeämpää rakentamista tai sitten kevytrakenteinen PVC halli.

Käytännön läheinen toimintatapa sekä satojen onnistuneiden projektien kokemus hallirakentamisesta, on opettanut meidät tietämään, millainen halli soveltuu vaikkapa urheiluhalliksi, tuotantohalliksi tai varastohalliksi erilaisiin kohteisiin. Lisäksi kun tekijät ovat teräshermoisia rakennusalan ammattilaisia, pieni pilke silmäkulmassa, voit huoletta ehdottaa meille haastavaakin kohdetta rakennettavaksi.

Asennustiimi – Toimitila ja hallirakentamisen Teräksinen Kumppani – Since 2001

Soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä lomakkeen kautta niin autamme teitä löytämään juuri teille sopivan ratkaisun!

Myynti

Toimitusjohtaja
Janne Karhula
0400 562181
janne.karhula(at)asennustiimi.fi

Projektipäällikkö
Aapo Saarimaa
p.040 7720880
aapo.saarimaa(at)asennustiimi.fi

Asennustiimin arvot

Luottamus

Tehdään se mitä luvataan – aikataulussa.

Taito

Työt tehdään taidokkaasti, tehokkaasti ja laadukkaasti.

Asenne

Asenne ratkaisee onnistumisen.

Ota yhteyttä!

Täytä ohessa oleva lomake niin saame tietää millaista hallia, toimitilaa tai rakennusta suunnittelette. Asiantuntijamme ottavat tämän jälkeen yhteyttä mahdollisimman nopeasti teihin.

Voit myös puhelimitse tai sähköpostilla olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.

 

Toimitusjohtaja

Janne Karhula

Puh. 0400 562181

e-mail  janne.karhula(at)asennustiimi.fi

 

 

  • Valitse numero väliltä 10 - 80.
  • Lisätietoja rakennushankkeesta