Hallin hankinta
avaimet käteen
toimituksena

Toteutamme hallin tai toimitila rakennusprojektin juuri jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan kokonaisurakkana avaimet käteen menetelmällä. Meiltä saat kaiken aina rakennuslupaa varten tarvittavasta arkkitehtisuunnittelusta sekä rakennesuunnittelun ja sähkö- ja LVI suunnittelun. Myös KVR urakkana voimme toteuttaa projektisi, jolloin vastaamme koko projektista ihan alusta, arkkitehti suunnittelun jälkeen rakennusluvan hakemisesta kohteen luovutukseen saakka. Pitkä kokemus käytännön asennus- ja rakennustöistä, projektien johdosta ja kaikesta rakentamiseen liittyvästä organisoinnista takaa, että osaamme varmasti auttaa löytämään juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan halli- tai toimitilaratkaisun, oli se sitten kiinteää ja järeämpää rakentamista tai sitten kevyt rakenteinen PVC halli.

Käytännön läheinen toimintatapa sekä satojen onnistuneiden projektien kokemus hallirakentamisesta, on opettanut meidät tietämään, millainen halli soveltuu vaikkapa urheiluhalliksi, tuotantohalliksi tai varastohalliksi erilaisiin kohteisiin. Lisäksi kun tekijät ovat teräshermoisia rakennusalan ammattilaisia, pieni pilke silmäkulmassa, voit huoletta ehdottaa meille haastavaakin kohdetta rakennettavaksi.

Asennustiimi – Hallirakentamisen Teräksinen Kumppani – Since 2001

Soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä lomakkeen kautta niin autamme teitä löytämään juuri teille sopivan halliratkaisun!

Myyntijohtaja
Leo Virtanen
p. 044 3423867
leo.virtanen(at)asennustiimi.fi

Toimitusjohtaja
Janne Karhula
p.0400 562181
janne.karhula(at)asennustiimi.fi

Asennustiimin arvot

Luottamus

Tehdään se mitä luvataan – aikataulussa.

Taito

Työt tehdään taidokkaasti, tehokkaasti ja laadukkaasti.

Asenne

Asenne ratkaisee onnistumisen.

Ota yhteyttä!

Täytä ohessa oleva lomake niin saame tietää millaista hallia, toimitilaa tai rakennusta suunnittelette. Asiantuntijamme ottavat tämän jälkeen yhteyttä mahdollisimman nopeasti teihin.

Voit myös puhelimitse tai sähköpostilla olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.

 

Myyntijohtaja

Leo Virtanen

Puh. 044 3423867

e-mail  leo.virtanen(at)asennustiimi.fi

 

Toimitusjohtaja

Janne Karhula

Puh. 0400 562181

e-mail  janne.karhula(at)asennustiimi.fi

 

 

  • Valitse numero väliltä 10 - 80.
  • Lisätietoja rakennushankkeesta