LONGHOUSE -
Toimitilan tai hallin hankinta
avaimet käteen
toimituksena

Asennustiimi Karhula Oy:lla on vuosikymmenten aikana kertynyt mittava tietotaito halli- ja toimitilarakentamisesta. Toimitila tai teräshalli rakentuu jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme toteuttaa projektisi kokonaisvastuullisesti KVR-urakkana avaimet käteen -toimituksena, jolloin vastaamme koko projektista alusta asti. Tähän kuuluvat niin rakennuksen suunnittelu, rakennusluvan hakeminen, rakentaminen, asennustyöt teräshalleille sekä valmiin kohteen luovutus. Meiltä saat räätälöidysti kaiken aina rakennuslupaa varten tarvittavasta arkkitehtisuunnittelusta rakennesuunnitteluun ja sähkö- ja LVI-suunnitteluun.

Pitkä kokemus käytännön asennus- ja rakennustöistä, projektien johdosta ja kaikesta rakentamiseen liittyvästä organisoinnista takaa, että osaamme varmasti auttaa löytämään juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan toimitila- tai halliratkaisun, oli se sitten kiinteää ja järeämpää rakentamista tai sitten kevytrakenteinen PVC-halli.

Käytännönläheinen toimintatapa sekä satojen onnistuneiden projektien tuoma kokemus hallirakentamisesta on opettanut meidät tietämään, millainen teräshalli soveltuu vaikkapa urheiluhalliksi, tuotantohalliksi tai varastohalliksi – rakennustekniikka ja -materiaalit määräytyvät kohteen mukaan. Asennustyöt teräshalleille toteutuvat parhaiten, kun tekijät ovat teräshermoisia rakennusalan ammattilaisia, pieni pilke silmäkulmassa. Sopiva määrä huumoria keventää kovaa fyysistä työtä ja takaa työmiesten jaksamisen ja hyvän ilmapiirin. Voit huoletta ehdottaa meille haastavaakin kohdetta rakennettavaksi.

Asennustiimi – toimitila- ja Hallirakentamisen Teräksinen Kumppani – Since 2001

Soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä lomakkeen kautta, niin autamme löytämään projektiisi parhaiten sopivan ratkaisun!

Asennustiimin arvot

Luottamus

Tehdään se mitä luvataan – aikataulussa.

Taito

Työt tehdään taidokkaasti, tehokkaasti ja laadukkaasti.

Asenne

Asenne ratkaisee onnistumisen.

Ota yhteyttä!

Täytä ohessa oleva lomake niin saame tietää millaista hallia, toimitilaa tai rakennusta suunnittelette. Asiantuntijamme ottavat tämän jälkeen yhteyttä mahdollisimman nopeasti teihin.

Voit myös puhelimitse tai sähköpostilla olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.

 

Operatiivinen johtaja

Aapo Saarimaa

Puh. 040 7720880

e-mail  aapo.saarimaa(at)asennustiimi.fi

 

 

  • Valitse numero väliltä 10 - 80.
  • Lisätietoja rakennushankkeesta