Toimitamme laadukkaat LONGHOUSE PVC Hallit asennettuna

Valikoimastamme löydät PVC-katteiset Longhouse-teräskaarihallit laajaan käyttötarpeeseen. Myynti, suunnittelu, valmistus ja asennus. Kaikki yhdestä paikasta!

Toimitamme PVC-hallit moneen erilaiseen tarpeeseen ja suunnittelemme Longhouse PVC-hallit yksilöllisesti, asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Me olemme toimineet PVC-katteisten hallien parissa jo vuodesta 1990 saakka. Opastamme ja autamme asiakasta hallin hankinnassa käytännönläheisesti. Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme kertoa, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun hallia suunnitellaan omaan käyttötarkoitukseen. Myyntiorganisaatiomme on itse tehnyt pitkään asennustyötä näiden hallien parissa, jolloin tuote on läpikotaisin tuttu. Toimintamme perustana ovat suoraselkäisyys, laadukas työ ja sopimuksista kiinnipitäminen. Niistä asiakkaamme meidät tuntevat. Alan ammattilaisena tiedämme, millaiset PVC- hallit sopivat parhaiten erilaisiin käyttötarpeisiin. Autamme suunnittelussa, valmistamme ja asennamme Longhouse PVC-hallit.

Olemme asentaneet valtavan määrän isoja PVC-katteisia halleja ympäri maailmaa. Yksi suurimmista kohteistamme on Norjan Kristiansundiin asennettu pikaluisteluareena, joka on kooltaan 73 x 187m. Hoidamme luotettavasti kaiken kokoiset projektit alusta loppuun ympäri maailmaa. Meiltä löytyy varmasti ammattilaiset ja erikoisosaajat jokaiseen kohteeseen.

Mikäli tarvitset lisää tilaa esimerkiksi tuotantoon, varastointiin tai muuhun toimintaan ja olet aikeissa hankkia PVC-katteisen, teräsrunkoisen hallin, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Voit ottaa yhteyttä joko alla olevan lomakkeen kautta tai olla suoraan yhteydessä myyntihenkilöstöömme. Kerromme mielellämme lisää ja saat palvelukseesi alan kovimmat tekijät.

Asennustiimi Karhula Oy – Hallirakentamisen Teräksinen Kumppani – vuodesta 2001

 

Myynti

Janne Karhula

0400 562181

janne.karhula(at)asennustiimi.fi

Jätä tarjouspyyntö

Rungon asennus

Rungon asennus

Katteen asennus

Katteen asennus

Sisäkatteen asennus

Sisäkatteen asennus

Eristystyöt

Päädyn asennus

Halli viimeistelyvaiheessa

Jätteen lajitteluhalli, Kangasala

Valmis halli

Pikaluistelu Arena, Kristiansund Norja

Valmis halli

Varastohalli, Mussalon satama Kotka

Valmis halli

Varastohalli, Tampere

Asennustiimin arvot

Luottamus

Tehdään se mitä luvataan – aikataulussa.

Taito

Työt tehdään taidokkaasti, tehokkaasti ja laadukkaasti.

Asenne

Asenne ratkaisee onnistumisen.

Ota yhteyttä!

Täytä ohessa oleva lomake niin saame tietää millaista hallia, toimitilaa tai rakennusta suunnittelette. Asiantuntijamme ottavat tämän jälkeen yhteyttä mahdollisimman nopeasti teihin.

Voit myös puhelimitse tai sähköpostilla olla suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.

 

Toimitusjohtaja

Janne Karhula

Puh. 0400 562181

e-mail  janne.karhula(at)asennustiimi.fi

 

 

  • Valitse numero väliltä 10 - 80.
  • Lisätietoja rakennushankkeesta